Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на АР 159 - автовоз контакти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на АР 159 - автовоз контакти?

Предварително се извинявам ако темата не е за тук, но ненамерих актурална информация по въпроса. Нека модераторите я преместят, тъй като въпроса е общовалиден за всички модели на марката.
    Колеги доживях до момента да си купя колата от Италия, района на Бреша....колата е огледана от мой приятел там. Въпроса накратко интересуват ме контакти на съвестни хора с автовози които да ми я докарат, но идеята е това да са ползвани от вас или поне близки познати тъй като имам снимки на колата във вида й там и искам просто да си я получа в същия вид - а не с "циганско" докарване - осваляно всичко от нея - резервна гума, крик, акумулатор колкото за едно запалване и всичко за което още се сетите....
    Благодаря предварително и пак да подчертая само доверени хора на вас.....иначе и аз мога да ида на Горубляне да ги питам и да ми кажат "няма проблеми"....мен от "няма проблеми" ме е най страх....
    Поздрави колеги!

Първоначално публикувано от luchobg Покажи съобщение
    Предварително се извинявам ако темата не е за тук, но ненамерих актурална информация по въпроса. Нека модераторите я преместят, тъй като въпроса е общовалиден за всички модели на марката.
    Колеги доживях до момента да си купя колата от Италия, района на Бреша....колата е огледана от мой приятел там. Въпроса накратко интересуват ме контакти на съвестни хора с автовози които да ми я докарат, но идеята е това да са ползвани от вас или поне близки познати тъй като имам снимки на колата във вида й там и искам просто да си я получа в същия вид - а не с "циганско" докарване - осваляно всичко от нея - резервна гума, крик, акумулатор колкото за едно запалване и всичко за което още се сетите....
    Благодаря предварително и пак да подчертая само доверени хора на вас.....иначе и аз мога да ида на Горубляне да ги питам и да ми кажат "няма проблеми"....мен от "няма проблеми" ме е най страх....
    Поздрави колеги!
    До колкото си спомням докарване с автовоз бе 800лв. Защо не отидеш да си направиш екскурзията ти и да си я докараш?
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      До колкото си спомням докарване с автовоз бе 800лв. Защо не отидеш да си направиш екскурзията ти и да си я докараш?
      Едва ли ще му стигнат 800лв.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Едва ли ще му стигнат 800лв.
        Аз не съм казал, че ще му стигнат. Но като добави още малко ще си направи една екскурзия със спомени вместо да ги даде на някой
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

То хубаво, ама ако не беше проблем да си вземеш транзитни номера от Италия.
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

Ако всичко е платено и колата може да се движи в Италия не е толкова по-скъпо да си я докара, но ако трябва да я вкара в движение и да я докара ще дойде солено и то доста!
            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Колеги радвам се, че се раздумахте но явно само колегата Stelt е в час! Колите за експорт от Италия се свалят от регистрация и няма шанс с транзитни или временни номера или поне аз незнам за такъв в момента. Има вариант да се купи на италианец и номерата после да се върнат по куриер, но става бавничко и регистрацията тук се бави. За експорт само с автовоз! Не ми помагате за конкретния въпрос и ако е така нека модераторите премахнат темата!
              Повтарям си пак въпроса: хора доверени с автовоз които да докарат колата във вида в който съм я купил. Не ме притесняват парите ако ще и 1000 лева да ми иска.....иначе това за екскурзията вече го направих но проблема с докарването остана.....

Comment

Първоначално публикувано от luchobg Покажи съобщение
                Колеги радвам се, че се раздумахте но явно само колегата Stelt е в час! Колите за експорт от Италия се свалят от регистрация и няма шанс с транзитни или временни номера или поне аз незнам за такъв в момента. Има вариант да се купи на италианец и номерата после да се върнат по куриер, но става бавничко и регистрацията тук се бави. За експорт само с автовоз! Не ми помагате за конкретния въпрос и ако е така нека модераторите премахнат темата!
                Повтарям си пак въпроса: хора доверени с автовоз които да докарат колата във вида в който съм я купил. Не ме притесняват парите ако ще и 1000 лева да ми иска.....иначе това за екскурзията вече го направих но проблема с докарването остана.....
                Има вариант за транзитни номера,но се издават за определени маршрути и време...............и все пак всичко това става доста трудно и скъпо.Знам го защото скоро приятел си докара кемпер от Италия...............
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Хайде правете малко разлика между транзитни и ЦОЛОВИ номера !

За Италия Талона на автомобила + ЧДП/Certificato Di Proprieta/ + договор/фактура/,като на талона пише Carta di circolazione annullata per definitiva esportazione un Paese U.E. - тва е черен печат,на някой е написано и с химикал. Също така има и верде карта - един вид гражданска ако я караш на ход. Обаче се прави за 6 месеца и цената е от 300 евра нагоре.

Най-разумно е на платформа. Колега има бол обяви в нета и не само на хора дето се занимават с това.
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Колеги благодаря но ако прегледате нагоре не ми помогнахте много...а нали това е смисъла на форумите?!.....По-добре да се махне темата щом няма полезна информация в нея!...в интернет ми е пределно ясно че има обяви, но НЕ не ми трябва някой гладен търгаш.....
                    Поздрави!

Comment

Аз имам два варианта:
                      1.Вземаш една единична платформа под наем и един приятел,и отивате и я прибирате.
                      2.Намираш човек с единична платформа и се качваш с
                      него.Или пращаш някой приятел с него.
                      145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                      159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                      159 1.9jtdm 05г.

Comment

Колеги,

Някой случайно да има прясно инфо по въпроса? Спазарих една красавица във Флоренция, но временните номера са скъпо удоволствие, така че "собствен ход" не е вариант.

Някой да препоръча читав автовоз?
                        '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

От кой град си ?
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                            От кой град си ?
                            София.
                            '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

Имаш лично

Comment

Working...
                              X